Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Qingdao Hongde New Material Co., Ltd 86-155-6391-6355 sales@soft-tiles.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Qingdao Hongde New Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Qingdao Hongde New Material Co., Ltd
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Εξαγωγέας,Εταιρεία Εμπορίας,Πωλητής

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Αφρική,Ωκεανία,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  Μαλακός-κεραμίδια/HONGDE

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  100~200

 • Ετήσιες πωλήσεις

  10000000-35000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2005

 • Εξαγωγή pc

  90% - 100%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-155-6391-6355

Εισαγωγή

Πώς αρχίσαμε

Καθιερωμένοι το 2005, Co. ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ QINGDAO HONGDE, ΕΠΕ (Co., ΕΠΕ QINGDAO HONGDE ΝΈΑ ΥΛΙΚΉ) είμαστε επαγγελματικοί κατασκευαστής και εξαγωγέας της EVA, του PVC & αφρισμένων των XPE προϊόντων, που καλύπτουν περισσότερα από 10.000 τετραγωνικά μέτρα του εδάφους και που έχουν ένα άριστο περιβάλλον της παραγωγής και της μεταφοράς.

 

 

Κίνα Qingdao Hongde New Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Η σειρά προϊόντων μας από τη Eva, PVC & xpe μπερδεύει τα χαλιά, τα χαλιά πατωμάτων, τα χαλιά άσκησης, τα χαλιά αντι-κούρασης, και τις δομικές μονάδες σε άλλα οικιακά προϊόντα, τα οποία πωλούν καλά και σε εσωτερικό και oversea τις αγορές. Βάσει των αμοιβαίων οφελών, μπορούμε να παρέχουμε και τις καλές υπηρεσίες και τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Η μη τοξική και ανθεκτική Eva σε ανταγωνιστική τιμή προσφέρει ένα δημοφιλές και ευπροσάρμοστο υλικό για όλα από τους τάπητες στα δώρα προώθησης. Αυτό που είναι περισσότερος, οι προδιαγραφές, τα χρώματα και το περιεχόμενο μπορεί να ποικίλει από τις απαιτήσεις σας. Με την ανταγωνιστική τιμή, τον εξοπλισμό πρώτης διαλογης, τις άφθονες πρώτες ύλες και το επαγγελματικό σχέδιο, τη διαχείριση & το μάρκετινγκ, μπορούμε να εκτελέσουμε τις διαταγές στις χαμηλότερες πιθανές τιμές. Περισσότεροι από 200 εξειδικευμένοι εργάτες και το ειδικευμένο προσωπικό QA σας προσφέρουν αρκετή πίστη για τις μεγάλες διαταγές. Η έγκαιρη παράδοση και η μηνιαία ικανότητα περισσότερων από 50 εμπορευματοκιβωτίων μας επιτρέπουν σε μας για να ικανοποιήσουν τις επείγουσες απαιτήσεις.

Ιστορία

Κίνα Qingdao Hongde New Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Η σειρά προϊόντων μας από τον αφρό της Eva & xpe αφρίζει τα χαλιά γρίφων, τα μαλακά κεραμίδια, τα μαλακά ξύλινα κεραμίδια, τα χαλιά πατωμάτων, τα χαλιά άσκησης, τα χαλιά αντι-κούρασης, και τις δομικές μονάδες σε άλλα οικιακά προϊόντα, τα οποία πωλούν καλά και σε εσωτερικό και oversea τις αγορές. Βάσει των αμοιβαίων οφελών, μπορούμε να παρέχουμε και τις καλές υπηρεσίες και τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

 

Περιλάβετε το χαμηλό και υψηλό αφρό, τη χαμηλή σκληρότητα και τον υψηλό αφρό σκληρότητας, τη χαμηλή ελαστικότητα και τον υψηλό αφρό ελαστικότητας, τον αφρό χαμηλής αναλογίας και μεγάλου μέρους, το κλειστό κύτταρο και τα ανοικτά φύλλα αφρού κυττάρων και αφρού σύστασης. Χρησιμοποιούνται ευρέως στα αθλητικά παπούτσια, τα αιτιώδη παπούτσια, τις παντόφλες, τα παιχνίδια, τα αθλητικά αγαθά, τον εξοπλισμό ικανότητας, τα αθλητικά προϊόντα νερού, τα γυμναστικά χαλιά και τη βιομηχανία της συσκευασίας, των τσαντών & των περιπτώσεων, των βιοτεχνιών, της αρχιτεκτονικών διακόσμησης και του ναυτικού. Ο φιλικός προς το περιβάλλον αλεξίπυρος αφρός, ο ΑΝΤΙΣΤΑΤΙΚΟΣ αφρός, ο αντιστατικός αφρός Fireproof&, ο αφρός απορρόφησης κλονισμού, ο αντιβακτηριακός αφρός, ο υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικός αφρός και ο ανοικτός αφρός κυττάρων επίσης ευρέως χρησιμοποιούνται στις βιομηχανίες της ηλεκτρονικής, των αυτοκινήτων, της ναυτιλίας και της αρχιτεκτονικής διακόσμησης.

 

 

Η ομάδα μας

Προηγμένο εργαστήριο & έρευνα

 

Κίνα Qingdao Hongde New Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0